За поръчки
ОНЛАЙН МАГАЗИН:
+359 883 98 56 56

Предлагани услуги

Ремонт на автомобили

Ако вашия автомобил има нужда от ремонтиране на:

 • ходова част
 • спирачна система
 • кормилна уредба
 • двигател
 • охладителна система или нещо друго

Заповядайте при нас. Ремонта на вашия автомобил ще бъде извършено от професионалисти с дългогодишен опит.

Реглаж на преден/заден мост

Реглаж на преден/заден мост се налага:

 • При теглене на автомобила в ляво или дясно при движение
 • При неравномерно износване на гумите
 • След извършен ремонт по ходовата част и кормилната система
 • Препоръчително и след подмяна на гуми и/или джанти

Ние ви предлагаме предварителен оглед на състоянието на окачването на автомобила. Откриване на причините за неправилно износване на гумите или неправилната посока в която насочва вашия автомобил.

Стенда за регулиране е от последно поколение, което гарантира прецизност при извършването на регулирането.

Регулирането на вашия автомобил ще бъде извършено от професионалисти с дългогодишен опит.

Регулирането се извършва както на лек автомобил(джип, спортен автомобил),така и на тежкотоварни, 4х4 и всички останали

- МОНТАЖ, ДЕМОНТАЖ И БАЛАНС НА ГУМИ

Прецизен демонтаж, монтаж и баланс на всички видове леки, джипови, лекотоварни, тежкотоварни, индустриални и селскостопански гуми. С цел максимално добро, бързо и качествено обслужване АСТ АД инвестира в последно поколение машини на водещия италиански производител за сервизно оборудване „CORGHI”

- МАШИННО ИЗПРАВЯНЕ НА ДЖАНТИ

Нашият център разполага с висококачествена техника за машинно изправяне на джанти.

- ПОМПАНЕ НА ГУМИ С АЗОТ

Помпането на гумите с азот снижава разхода, намалява корозията на джантата и гумата и подобрява управляемостта на автомобила.

 

МОНТАЖ, ДЕМОНТАЖ НА БАНДАЖНИ ГУМИ

Демонтаж и монтаж на различни видове бандажни, известни още като „плътни“ гуми е новото попълнение в нашия списък с услуги. Машината за пресоване, с която разполагаме може да обслужва гуми от 8 до 24 цола включително.

Сгъстеният въздух в гумата
Благоприятен резултат от използването на азот, е забавянето на корозията на колелото, поради минималните количества кислород и вода, които се съдържат в газа. При спадането на налягането в гумите, кислородът и водната пара в сгъстения въздух вътре, причиняват течове през стените на гумата. Използването на азот позволява поддържането на необходимото налягане в гумите по-дълго, предотвратявайки течовете.
Разликата между въздуха и азота
Използването на азот неутрализира влиянието на излишните компоненти, които се съдържат във въздуха. Действието, което оказва върху гумите, е насочено единствено към поддържането на оптималните нива на налягането в тях.
Факти за пълненето на гумите с азот
• Азотът поддържа налягането в гумите от 3 до 4 пъти по-дълго, отколкото въздухът. Същевременно топлината се разсейва по-ефективно, в резултат на по-добрата икономия на гориво.
• Той поддържа правилното ниво на налягането и създава по-добри работни характеристики на гумите за по-дълъг период от време. Азотът забавя химическото застаряване на гумените компоненти, което води до по-малко повреди по тях.
• Като цяло, резултатите от използването на азот вместо въздух за пълнене на гумите, показват подобрена производителност, по-голяма безопасност и редуциране на посещенията в сервизите.

ПОМПАНЕ С АЗОТ

Акумулатори

Запалихте ли лесно тази сутрин? Ако не сте, заповядайте при нас за: Диагностика на акумулатора Диагностика на генератора Подмяна на акумулатора Зареждане на акумулатора Получавате отстъпка % при връщане на стария акумулатор и закупуване на нов плюс безплатен монтаж.

Смяна на масло

Наближава планираната смяна на масло? Или наскоро сте закупили нов автомобил? При закупуване на масло и маслен филтър от нас, смяната е БЕЗПЛАТНА. Разполагаме с богата гама моторни, трансмисионни и хидравлични масла и други технически течности.

Оглед преди закупуване

Възнамерявате да закупите употребяван автомобил? Защо да го правите „на сляпо“? Заповядайте при нас, за да направим първоначален технически оглед преди да сключите сделката. Ние ще направим:

 • Компютърна диагностика на автомобила
 • Диагностика на ходовата част
 • Оглед за течове по двигателя
 • Оглед за корозия по купето

Компютърна диагностика

Свети ви лампа на таблото? Имате проблеми с автомобила? Заповядайте при нас да уточним причините и да Ви консултираме. Ние извършваме:

 • Компютърна диагностика на леки, лекотоварни автомобили и джипове
 • Прочитане и изтриване на грешки
 • Следене на „живи данни“
 • Нулиране на сервизни интервали

Хотел за гуми
Център за гуми CORDIANT предлага за своите клиенти услугата Хотел за гуми в град Горна Оряховица.
Всеки автомобил се нуждае от сезонна смяна на гумите. Гумите, които не използвате в момента, трябва да се съхраняват правилно. Много хора обаче не разполагат с място или подходящо помещение за целта.
След подмяна на зимните или летните гуми, може да оставите демонтирания комплект при нас!
Нашите специалисти ще подготвят Вашите гуми за съхранение до следващата смяна в специални помещения, защитени от влага и слънчева светлина. Гумите се съхраняват за период от 1 сезон или 6 месеца.
Ще настаним вашите гуми в хотел след предварителен оглед, описване на характеристиките им (марка, модел, размер, степен на износеност) и данни за лицето което ги оставя.При изпълнение на услугата се съставя договор за отговорно съхранение на гуми.

Условия за съхранение на хотела за гуми :
Съхранение на проветриво и сухо място с умерена температура.
Гумите са добре защитени от пряка слънчева светлина, както и от влага.
Гумите се съхраняват далеч от химикали, бои , разтворители или въглеводороди.
Гумите се съхраняват далеч от остри метални и дървени изделия, машини с въртящи се части и други.
Гумите се съхраняват далеч от източници на топлина и огън.
Гумите се съхраняват далеч от източници на искри и електрически разряди.

Полиране на фарове

Трудно ли виждате нощем? ПОЛИРАНЕ НА ФАРОВЕ! Фаровете Ви са пожълтели? Фаровете Ви са станали матови? Фаровете Ви вече не осветяват достатъчно? Фаровете Ви стават все по-грозни? Заповядайте при нас да възстановим първоначалната работоспособност и естетика на фаровете на Вашият автомобил..

Подмяна на крушки на осветителната уредба

Чистачки

Дъждът Ви затруднява да виждате? АКЦИЯ на чистачки BOSCH! Заповядайте при нас. Ние ще поставим новите чистачки вместо Вас.

Сравнение на продукти