За поръчки
ОНЛАЙН МАГАЗИН:
+359 883 98 56 56

Фирма АСТ АД е създадена в България през 2007 година с основен предмет на дейност внос и продажба на гуми за камиони, леки автомобили, лекотоварни автомобили, джипове, селскостопанска и индустриална техника. Фирмата е съсредоточена в продажбите на едро в страната и чужбина, като има изградена дилърска мрежа с повече от 80 дилъра. АСТ АД е официален представител на няколко марки за България и страните от Балканския п-в, като има дългогодишни партньори в Румъния, Сърбия, Гърция, Македония, Босна и Херцеговина и Косово.

Дружеството има представителство в Горна Оряховица и София, като общите складови помещения се равняват на повече от 10 000 кв.м. Компанията отваря първия си логистичен център за гуми в град Горна Оряховица през 2015 година, който е една от най-мащабните инвестиции в общината и областта за последните няколко години. Модерния търговски обект е на площ от 7000 кв.м. в индустриалната зона на града. На първия етаж на базата има магазин и шоурум, а на втория е разположена административната част – приемна, търговски и счетоводен отдел, както и конферентна зала с капацитет от 80 места за дилърите на дружеството, в която се организират презентации ежегодишно

Логистичният център разполага с няколко бокса за монтаж и демонтаж на гуми, баланс и изправяне на джанти на леки и лекотоварни автомобили. Смяната на гуми за тежкотоварни автомобили се прави в 24-метров бокс, където влиза целият тир. С цел по-високо ниво на обслужване фирмата предлага и машинно помпане на автомобилни и камиони гуми с АЗОТ. Техниката е изцяло нова и най-добрата на пазара.

МОНТАЖ, ДЕМОНТАЖ НА БАНДАЖНИ ГУМИ

Демонтаж и монтаж на различни видове бандажни, известни още като „плътни“ гуми е новото попълнение в нашия списък с услуги. Машината за пресоване, с която разполагаме може да обслужва гуми от 8 до 24 цола включително.

Фирмата разширява дейности си през 2017 година, като открива професионален автосервиз за ремонт на автомобили. Нашите  екипи извършват комплексни автосервизни услуги, които включват:

 • Ремонт двигател и ходова част
 • Смяна на масло и филтри
 • Реглаж преден и заден мост
 • Диагностика
 • Спирачна система и скорости
 • Смяна съединител
 • Автоклиматици

МИСИЯ:

Ние в АСТ АД работим за постоянно повишаване и поддържане на висока удовлетвореност на своите клиенти, като им предлагаме продукти с доказано качество и репутация, което е обезпечено с професионализъм, 15 годишна история и опит, амбиция за иновативност и прилагането на висок стандарт във всички наши дейности.

НАШИТЕ ЦЕННОСТИ:

 • Професионално отношение – търсим професионализъм в работата си всеки ден. Работната ни етика ни учи да не се страхуваме да бъдем креативни.
 • Ценим клиента – фокусирани сме над това да разбираме нуждите на своите клиенти, защото нашите клиенти са и наши партньори.
 • Доверие – вярваме, че доверието е важно, затова то е съпътстваща част от нашите бизнес начинания
 • Коректност - коректност и лоялност в обслужването и в отношенията към екипа и партньорите.
Сравнение на продукти